Betalingen en terugbetalingen

Prijzen

De prijs voor volwassenen is € 40 per persoon per nacht. Voor kinderen van 2 tot 12 jaar is de prijs € 25 per persoon per nacht. Kinderen van 0 tot 2 jaar verblijven gratis in onze B&B als ze in bed slapen met hun ouders of als de ouders zelf zorgen voor hun accommodatie op hun eigen babybedjes of reiswiegjes. Als accommodatie op een eenpersoonsbed is vereist, is een kinderbed of wieg vereist om de prijs te betalen voor een kind van 2 tot 12 jaar (of € 25 per nacht).

Vooruitbetaling van het totale bedrag

Vooruitbetaling van het totale bedrag van het verblijf is vereist om de reservering te garanderen. De kosten voor het verzenden van de betaling zijn voor rekening van de klant. Binnen een dag moet u de volledige betaling van de reservering via PayPal of bankoverschrijving overmaken. Voor boekingsverzoeken minder dan 7 dagen voor aanvang van het verblijf kunt u alleen betalen met Paypal.

Annulering tot 30 dagen voor aanvang van het verblijf

De annulering van de reservering die tot 30 dagen vóór het begin van het verblijf is gemaakt, impliceert de terugkeer van 90% van het totale betaalde bedrag. De annulering van de reservering dient schriftelijk te geschieden via e-mail.

Annulering in de periode van 30 dagen tot 7 dagen vóór het begin van het verblijf

De annulering van de reservering met een kennisgeving van 30 tot 7 dagen vóór het begin van het verblijf omvat de terugbetaling van 50% van het totale betaalde bedrag. De annulering van de reservering dient schriftelijk te geschieden via e-mail.

Annulering vanaf 7 dagen tot het begin van het verblijf

De annulering van de reservering met minder dan 7 dagen voor aanvang van het verblijf houdt het verlies van het totale betaalde bedrag in.

Wijzigingen tot 30 dagen voor aanvang van het verblijf

Een wijziging van de reservering (aantal personen, aantal nachten, datumwijziging) in de periode tot 30 dagen vóór het begin van het verblijf, houdt in dat 90% wordt terugbetaald voor de dagen waarop u niet langer zult overnachten.

Nieuwe datums of personen die aan de boeking zijn toegevoegd, vereisen de betaling van het bedrag van deze wijzigingen.

Wijzigingen in de periode van 30 dagen tot 7 dagen vóór het begin van het verblijf

Een wijziging van de reservering (aantal personen, aantal nachten, datumwijziging) in de periode van 30 dagen tot het begin van het verblijf, brengt 50% restitutie met zich mee voor de dagen waarop u niet langer zult blijven.

Nieuwe datums of personen die aan de boeking zijn toegevoegd, vereisen de betaling van het bedrag van deze wijzigingen.

Wijzigingen in de periode van 7 dagen tot het begin van het verblijf

Voor een wijziging van de reservering (aantal personen, aantal nachten, datumwijziging) in de periode van 7 dagen tot het begin van het verblijf, wordt geen restitutie verkregen voor de dagen waarop u niet langer zult verblijven.

Nieuwe datums of personen die aan de boeking zijn toegevoegd, vereisen de betaling van het bedrag van deze wijzigingen.

Onvoorziene gebeurtenissen en veranderingen tijdens het verblijf

Als er tijdens uw verblijf onvoorziene omstandigheden of wijzigingen optreden, wordt er geen restitutie verleend.

Cadeaubon

De cadeaubon is 1 jaar geldig en de vervaldatum staat vermeld in de bon zelf. De vervaldatum betekent de datum waarop het verblijf moet zijn gemaakt.

Dezelfde regels voor betaling, onvoorziene gebeurtenissen en wijzigingen zijn van toepassing, zoals voor de cadeaubon, zoals beschreven op deze pagina.

Houd er rekening mee dat we in de winter een paar maanden volledige sluiten.