Huisregels

Honden en andere huisdieren

Het spijt ons, maar honden en huisdieren zijn niet toegestaan. We houden van dieren, maar er zijn altijd interactie problemen met onze dieren (honden, katten, kippen, paard) die vrij en in balans leven. Als u toch gewoon een huisdier meeneemt, zijn we verplicht uw boeking zonder restitutie te annuleren.

Check-in: 15:00 – 20:00 uur

Inchecken is alleen mogelijk van 15.00 uur tot 20.00 uur. Wij vragen u om uw aankomsttijd ten minste de dag ervoor door te geven.

Uitchecken: 11:00 uur

De kamer moet absoluut voor 11.00 uur verlaten zijn.

Ontbijt: 8.00 – 10.30 uur

Het ontbijt wordt geserveerd van 8.00 tot 10.30 uur.

Late aankomsttijd

Wij vragen u om uw aankomsttijd op voorhand door te geven, tenminste de dag ervoor. Als u niet vóór 20:00 incheckt, wordt uw reservering geannuleerd als u geen aankomsttijd hebt doorgegeven en niet hebt gebeld om te laten weten dat u iets later aankomt.

Verlenging van het verblijf

Als de kamer niet op de dag van vertrek is geboekt, kunt u vragen om langer te blijven (maar maximaal tot 18:30 uur) met een toeslag van € 15 per persoon. U kunt naast uw eigen kamer zowel de buitenruimtes als de gemeenschappelijke ruimte met de kitchenette gebruiken.

Het gebruik van de kamers

De kamers van het B&B en de gemeenschappelijke ruimte zijn het resultaat van een enorme restauratie die geheel door ons met veel liefde en toewijding is uitgevoerd: we vragen u daarom om ons werk te respecteren en de ruimtes met de grootste zorg te behandelen. De gemeenschappelijke ruimte en kamers hebben ook antiek en objecten met emotionele waarde die met respect behandeld moeten worden.

Ouders zijn verantwoordelijk voor minderjarigen en hun gedrag zowel binnen als buiten het huis (zie paragraaf: Kinderen).

Het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte

De gemeenschappelijke ruimte moet na elk gebruik schoon en netjes worden achtergelaten, zoals u hem heeft gevonden.

Voor gasten die in het kleine huis verblijven, is het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte (in het grote huis) na 22.00 uur niet toegestaan op het moment dat andere gasten in het grote huis verblijven.

Kinderen

Zolang kinderen in onze B&B verblijven, vragen we ouders aandacht te schenken aan hun activiteiten, zowel binnen als buiten. Kinderen kunnen niet spelen met kachelvuur: het is uw veiligheid en de veiligheid van uw huizen. Bovendien leven er in het berggebied gebieden met steile hellingen en droge muren die niet worden beschermd door hekken. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders om op deze gevaren te letten. B&B La Fossa kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van ongevallen.

We vragen ouders om hun kinderen in de gaten te houden en dat ze onze planten en dieren respecteren.

In geval van schade

In geval van schade moeten deze worden meegedeeld en het is onze discretie om schadevergoeding te vragen.

Het gebruik van houtkachels

We zijn verzekerd voor branden als het gaat om onze familie, maar het is onmogelijk om ons huis te verzekeren voor branden veroorzaakt door derden. In het geval van een door u veroorzaakte brand bent u aansprakelijk voor schade. Volg de handleidingen met de kachelinstructies. Gedrukte handleidingen zijn ook aanwezig in de kamers.

Gebruikershandleidingen voor de houtkachels:

 • Het kleine huis heeft een Becchi Forli-terracottakachel.
  Handleiding Becchi Forli, monolithisch: ENGLISH
 • De gemeenschappelijke ruimte heeft een economische Smeg-kachel.
  Handleiding Smeg economische kachel: ENGLISH
 • De eerste kamer van het grote huis heeft een Zephir IMAR-kachel.
  Handleiding Kachel Zephir IMAR: ENGLISH
 • De andere kamer van het grote huis heeft een kleine Duitse kachel (kolen en hout) gemaakt van geëmailleerd gietijzer aan de buitenkant en bevat binnenin vuurvaste materialen. Waarschijnlijk gebouwd in de periode 1930-1940: Kachel Wasseralfingen.
  Handleiding Kachel Wasseralfingen:  ENGLISH
 • In de badkamer staat een Vilmar-fornuis.
  Handleiding Vilmar kachel: ENGLISH

Vreemden

Onze gasten kunnen geen vrienden en familieleden binnen of buiten de B&B uitnodigen zonder deze te hebben geboekt en geregistreerd.

Roken

Het is verboden te roken in de huizen en in de kamers (inclusief badkamers, met of zonder raam of deur open, zelfs als het regent). Rokers kunnen op de binnenplaats roken gebruikmakend van één van de asbakkken in de vensterbanken buiten. De as en filter gaan in de asbakken en niet op de grond of in de bloembakken. Geliefd niet te roken in de bossen, want er is een groot brandgevaar in de zomer.