Contact en Routebeschrijving

We wonen afgelegen, middenin een bosrijk natuurgebied. De steile bosweg van 1km naar ons huis gaat alleen naar onze afgelegen groep huizen. De meeste stukken van onze weg zijn met ruw cement verhard. Blijf in de eerste versnelling rijden en rem niet in de bochten. De eerste keer omhoog rijden kan spannend zijn, maar het is voor alle normale auto’s goed te doen.

B&B La Fossa
Tatiana Scarin en Marc Lemmens
Via Fossa 3
42020 Vetto d’Enza (RE)
Italië

 (0039)(0)522815188 

 bb.la.fossa@gmail.com

 GPS: Scalucchia, Vetto (RE). 44.4998, 10.3641

Let op: De automatische selectie van “B&B La Fossa” in Google of het navigatiesysteem brengt u naar de foute bestemming! Deze bestemming is korter bij ons B&B, maar bovenaan de berg met een onbegaanbare weg, waardoor u daarna 15km moet omrijden. Let op en mis niet de wegwijzers van ons B&B langs de weg!

Met een navigatie systeem

Niet onze straatnaam in je navigatie systeem invullen, want dan kom je op een verkeerd punt uit, namelijk bovenaan het B&B en dan moet je een steil stuk door het veld omlaag lopen of 15km omrijden. Vul in: Scalucchia, Vetto (RE). De 1km oprit naar onze huizen, getekend op Google Maps

 Met een kaart

1) Vanaf de A1 uit de richting van van Milano of Parma de afslag ‘Terre Di Canossa’ nemen. Of vanaf de A1 uit de richting van Bologna/ Modena de afslag ‘Reggio Emilia’ nemen.

2) Volg de bruine wegwijzers ‘Passo del Cerreto’ of ‘Terre di Canossa’ soms zijn deze afwezig, volg dan La Spezia. Als je de wegwijzer San Polo ziet volg deze dan. Volg anders Castelnovo ne Monti. (Vlak voor San Polo kun je beide richtingen op, maakt niet uit welke!)

3) Uiteindelijk zit je op de SP513 een passeer je San Polo d’Enza en ga je richting Vetto.

4) Ongeveer 7km voor het centum van Vetto zie je eerst in wit het bord ‘Buvolo’. Vlak daarna neem je de weg naar links. Er is hier ook een bord met ‘B&B La Fossa 5km’.

5) Volg de kronkelweg de berg op en passeer Piangnolo. Op begeven moment splitst de weg zich. Volg het ‘B&B La fossa 500m’ bord naar links. Je passeert in de volgende halve kilometer enkele huizen en daarna moet je opletten. Vooral als het donker is!

6) Aan de rechter kant is een kleine weg met aan het begin een dode boom met een bordje in hout uitgesneden: ‘La Fossa’ en een rode brievenbus. Dit is de steile weg van 1 km naar ons huis. Recent zijn de steile stukken van de weg verhard met ruw cement. Als je niet naar boven durft te komen, bel dan +39 0522815188 en we komen jullie met onze Fiat Panda 4×4 ophalen.

B&B La Fossa
Via Fossa 3
42020 Vetto d’Enza (RE)
Italia

+39 0522815188

bb.la.fossa@gmail.com