Persoonlijke op maat gemaakte poppen

Marc

Wil je een pop die identiek is aan jou, met je kleding en accessoires? Het kan een uniek en bijzonder cadeau zijn voor een dierbare! Ze zijn geheel met de hand gemaakt en hebben een hoogte van 35/40cm met veel aandacht voor detail.

Een pop die identiek is aan jou

Elke pop is gepersonaliseerd met verschillende kleuren haar, kleding en accessoires op basis van de passies van de persoon. Ik maak poppen die veel op de persoon zelf lijken, maar die ook een origineel en bijzonder cadeau kunnen zijn. Voorbeelden zijn: de schilderpop, de pop voor trekking- en bergliefhebbers, de imkerpop, de ballerinapop, de kersverse moeder-, bruid- en bruidegompoppen en vele anderen.

De nieuwste poppen gemaakt:
Amelie, mini- en gigantische milieuwandelgids

Amelie werd geboren op verzoek van Ildiko, een zeer getalenteerde milieuwandelgids uit Campanië. Het zal heel leuk zijn om haar nu te volgen op haar reizen naar de bergen!! Ben je ook benieuwd naar haar avonturen, bezoek dan de Facebookpagina van Amelie’s Adventures. Na het succes van de kleine Amelie vroeg Ildiko mij om een ​​gigantische Amelie te maken: 110 cm!

Bestellen

U kunt uw gepersonaliseerde pop bestellen door contact met mij op te nemen via e-mail of telefoon. Voor bezorging kan ik bij u thuis bezorgen als u in de buurt woont of ik kan een pakketje versturen.

 bb.la.fossa@gmail.com
 (+39)0522815188