In naam van de koningin

Marc

Toen 3 jaar geleden begon ik met bijenteelt had ik slechts twee kasten. Alles aan de hand met die twee families van bijen die ik kan gemakkelijk herinner me zonder het schrijven van iets op een tijdlijn. Met meer gezinnen die ik nu heb, is de winkel de status van elke familie moeilijker geworden.

Het dagboek van de bijenteelt

Gebruik van kleine boekjes als een dagboek. Voor elke koningin heb ik een boekje dat ik draag in mijn borst gereedschap. Zet een getal aan elke component die leek te steriel, ook, dus ik gaf een naam aan elke koningin en schreef ik over de korf en de relatieve scoren agenda u de korf vindt.

Mijn lijst van prinsessen en koninginnen

Mijn dochter Joséphine gaat gek voor de prinsessen sprookjes en tekenfilms, dus ik deze voor de namen van de koninginnen gebruikte.

 • Koningin Sissi
 • Prinses Anne
 • Prinses Elsa
 • Koningin Victoria
 • Koningin Elisabethwedstrijd
 • Lady Kate
 • Maid Marian
 • Lady Diana
 • Koningin Cleopatra
 • Koningin kwik
 • Prinses Sophia
 • Prinses Ariel
 • Koningin Beatrix
 • Prinses Rapunzel
 • Witte prinses Sneeuwwitje
 • Koningin grootste
 • Koningin Aurora

Google Glass in de bijenteelt bestemd voor de toekomst